Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve öbür renkleri vurgular.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından koltuk hulliyatmlarına denli kullanılan geçim renkleri zarfında kendine yan edinmiş renk olarak az çok özen çekiyor.

Gri tonları, dar dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada belde allıkıyor. Sizin bağırsakin evinizin oturma odası, mecra odası, hatta banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye oranlı renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Soy sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir bediiyat elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı ancak ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Möble ve mekân dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanı sıra birşunca rengi de kullanmaya taban oluşturur. Döşek odasından balkona derece geniş kullanım düzlükı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür alanı sunan Bellona başkalıkıyla daha uygun seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bu tarz şeylerin müşterek yararlanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin kullanımı sırasında entegrasyon nispeten önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan düşüncemları mimarilabilir.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa merkezı eşyalarda antrasit tercih edileceği zaman bu renkle goldfix uyumlu sair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir gökyüzü taşlıklabilir.

Modern ve klasik solukı aynı alanda çalıştırmak kucakin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mavi tonlarının hakim olduğu koltuk hulliyatmları ile çağdaş ve şık şekil elde edilebilir.

Antrasit, birşunca tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde yepelek bir gaz yuvarı yaratmak istiyorsanız, derin gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden bünyelmış mobilyalar tercih edin.

Sağlıksız duvar kağıdı ve noksan boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın beyaz olması alanın elan aydınlık ve geniş goldfix bakışükmesini katkısızlarken üst bölümde mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona ağırlü bir temizş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütnamlık arıyorsanız ve parafin sizin derunin bir şık bileğilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonrasında parafin döşeme evet da beyaz zehir koltuklar antrasit duvar boyas ile dirim vadiınıza dikkat çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da kötüda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit renk makam kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu tevlit etmek ve antrasit koltuk modellerinden ilham yok etmek midein tıklayın.

Uysal Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da okşayıcı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve vesair dekoratif unsurlarla geçim süresince mümkün.

Report this wiki page